Sevcan Orhan’dan yeni albüm!

Sanatçılar
Geleneksellikten evrenselliğe uzanan yolun modern yüzü Sevcan Orhan, farklı bölgelerden özenle seçilmiş Türküler den oluşan yeni albümüyle müzik severlerle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyor. “Düşten Ge...
EMOJİLE

Geleneksellikten evrenselliğe uzanan yolun modern yüzü Sevcan Orhan, farklı bölgelerden özenle seçilmiş Türküler den oluşan yeni albümüyle müzik severlerle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyor.

“Düşten Gerçeğe” sanatcının “beşinci” solo albümü…

Titizlikle  üzerinde çalışılan albüm repartuarı “17” türküden oluşuyor. Türküler sırası ile; Arabım Fellahi, Kömür Gözlüm, Seni Arayı Arayı, Gökte Yıldız Derseler, Beklerim Selamın,Seher Zamanı,Var Gibi,Kanadım Değdi Sevdaya,Oy Akşamlar, Arpa Buğday Daneler, Aşağıdan Bir Yel Esti, Karadut, Bir Zaman Ayları Saydım, Munzur Dağı, Şu Karşı ki Dağda, Aslan Mustafam, Vardım Hint Eline, Kurban Olam…

Alanında yetkin pek çok müzisyenin sazlarıyla eşlik ettiği albümün, müzik yönetmenliğini Cihan Orhan, aranjörlüğünü  ise Önder Meral ve Müslüm Sevim üstlendi. Albüm fotoğrafları ise Güneş Kazdal imzası taşıyor Albümün İlk klibi “Arabım Fellahi” adlı Anonim Türküye çekilecek.

Sanatcı bu albümde bir ilki yaparak ‘VARDIM HİNT ELİNE’ türküsünde babası, annesi ve abisi ile birlikte düet yapmış oldu.