Çocuklar için Akıllı TV’ler IFA Fuarı’ndaydı

Araştırma
IFA Fuarı tam gaz devam ediyor. Scroll Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Ali Yavuz Şahin’in yerinde izlediği ve en son gelişmeleri sıcağı sıcağına aktardığı fuarda; Sony, Toshiba, Samsung ve Phil...
EMOJİLE

IFA Fuarı tam gaz devam ediyor. Scroll Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Ali Yavuz Şahin’in yerinde izlediği ve en son gelişmeleri sıcağı sıcağına aktardığı fuarda; Sony, Toshiba, Samsung ve Philips gibi önde gelen firmaların 3D teknolojiyle interneti bir araya getiren Smart TV‘leri öne çıkıyor. Ancak fuarda oldukça ilginç küçük detaylar da mevcut.

140 bin 200 metrekarelik alanda 230 binden fazla ziyaretçiyi ağırlamayı hedefleyen fuarda, Türkiye’den 20, toplamda ise 1441 firma en yeni ürünlerini sergiliyor. Bu ürünlerden; HANNSpree adlı firma tarafından geliştirilen ve çeşitli sevimli hayvan kostümleriyle kaplı olan akıllı TV’ler fuarın minik ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu.

Peluş oyuncaklarla kaplı olan bu televizyonlar 3D ile internet teknolojisi bir araya getiriyor. Bu şekilde günümüz çocukları bir önceki nesil gibi; internet ve TV’yi birbirinden farklı iki olgu olarak benimsemiyorlar.

Geleceğin teknoloji kullanıcıları çocuklar, tüketici elektroniği pazarın hali hazırda hedef aldığı çok büyük bir müşteri kitlesini temsil ediyor zaten. Bu nedenle önümüzdeki günlerde bu tarz çocuklara yönelik ürünlerin artması da kuvvetle muhtemel.

ROTAHABER