Apple Efsanesi Ölüyor mu?

Araştırma
ElectrigPig.co.uk sitesinin, endüstrinin içinden bir kaynaktan aldığı bilgilere dayanarak yaptığı haberde, Apple’ın MacBook Pro kadrosunu kademeli olarak ortadan kaldırmaya hazırlandığı belirtil...
EMOJİLE

ElectrigPig.co.uk sitesinin, endüstrinin içinden bir kaynaktan aldığı bilgilere dayanarak yaptığı haberde, Apple’ın MacBook Pro kadrosunu kademeli olarak ortadan kaldırmaya hazırlandığı belirtildi. İlk aşamada, 15 inç MacBook Pro’ların boşalacak olan koltuğunu doldurmak için Apple’ın, Nisan ayında 15’inçlik bir MacBook Air tanıtması bekleniyor.

MacBook Air’lerin yeni modellerinin ultra-ince olacağı konuşuluyor. Mevcut modellerde olduğu gibi portlar iki yana dağıtılacak ve optik sürücünün yanı sıra Ethernet portu da olmayacak.

17 inçlik MacBook Pro modelinin de bu revizyona uğraması bekleniyor fakat kısa vadede pek mümkün gözükmüyor. AppleInsider’ın Şubat ayında yayınladığı haberde de 2012 model MacBook Pro’ların "radikal şekilde yeniden tasarlanacağını" ve popüler "süper-ince" Air tasarımının baz alınacağına yer verilmişti.

chip online