Twitter’da Unfollow Edenleri Öğrenin

Araştırma
Twitter’daki takipçi sayısı, kimileri için önemli bir kriter. Eğer siz de takipçi sayınıza önem veriyorsanız ve sizi kimlerin takip ettiği kişiler listesinden çıkardığını merak ediyorsanız birka...
EMOJİLE

Twitter’daki takipçi sayısı, kimileri için önemli bir kriter. Eğer siz de takipçi sayınıza önem veriyorsanız ve sizi kimlerin takip ettiği kişiler listesinden çıkardığını merak ediyorsanız birkaç basit adım ile bunu öğrenebilmek mümkün.

Twitter’da bizi kimlerin unfollow ettiğini, ya da bizim takip ettiğimiz kişilerden hangilerinin bizi takip etmediğini görmemizi sağlayacak olan web servisi who.unfollowed.me sitesine giriyoruz. Bu site, Twitter hesabınızdan aldığı bilgiler ile saatlerce sürecek olan bir işlemi saniyeler içerisinde görmenizi sağlıyor.

Sitenin üst kısmında yer alan "Sign in with Twitter" butonuna tıklayarak Twitter hesabımız aracılığıyla who.unfollowed.me’ye giriş yapıyoruz.

Eğer sisteme ilk kez giriyorsanız, Twitter, bu siteye yetki verip vermediğinizi kontrol edecektir. Açılan sayfada "Giriş yap" butonuna tıkladığınızda who.unfollowed.me’ye Twitter hesabınızdan yetki vermiş olacaksınız ve bu servis, Twitter uygulamalarınız arasındaki yerini alacaktır.

Who.unfollowed.me’ye giriş yaptıktan sonra sağ kısımda profilinizin altında yer alan butonlar, takipçileriniz ile ilgili bilgileri size sunuyor.

"Who unfollowed me" seçeneğini tıkladığınızda siteyi son ziyaretinizden bu yana sizi takip listesinden çıkaran kullanıcıları görebilmeniz mümkün. Hatta isterseniz bu sayfa üzerinden bir tık ile onları takip listenizden çıkarmanız mümkün.

"Who’s not following me back" seçeneğini seçerseniz ise sizin takip ettiğiniz, ancak sizi takip etmeyen Twitter kullanıcılarını bir sayfada görüntüleyebilirsiniz.

"Who I’m not following back" butonuna tıklandığında sizi takip eden ancak sizin takip etmediğiniz kullanıcıların bir listesine erişebiliyorsunuz.

Son olarak "Unfollower history" butonuna tıklayarak son dönemde sizi takipçi listesinden çıkarmış olan kullanıcıların kimler olduklarını detaylı bir şekilde görebilmeniz mümkün.

ShiftDelete.Net