Beklenen sürpriz çok yakında

Araştırma
Samsung’un Galaxy S3’ü piyasaya sürmesiyle birlikte artık gözler Apple’a çevrilmiş durumda. Firmanın hayranları yeni duyurulacak iPhone modelini merakla beklerken, satışına ne zaman ...
EMOJİLE

Samsung’un Galaxy S3’ü piyasaya sürmesiyle birlikte artık gözler Apple’a çevrilmiş durumda. Firmanın hayranları yeni duyurulacak iPhone modelini merakla beklerken, satışına ne zaman başlanacağı ise asıl tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Bugün internet sitelerinde ortaya atılan bir iddia ise yeni iPhone’un 12 Eylül tarihinde piyasaya sürülebileceği yönünde. Hatırlarsanız sizlere dün ilettiğimiz haberde, iPhone’un kasası olabilecek bir tasarımı göstermiş ve eylül ayı içerisinde yeni modelin tanıtılacağını belirtmiştik.

Apple’dan resmi bir açıklama ya da duyuru gelene kadar bu iddiaların havada kalacağı çok açık bir durum. Duyuruyu son ana kadar yapmayacakları da bilinen bir gerçek.

Zira bir önceki model iPhone 4S’in satış rakamları oldukça iyi seyrederken, firma bu satış rakamlarını baltalamak istemeyecektir.

Bakalım bu iddialar ne kadar doğru çıkacak, hep birlikte göreceğiz. Bu süreçte sizleri yeni iPhone’un tasarımı olacağı iddia edilen kasanın görüntüleri ile baş başa bırakalım.
 

chip online