Tablette en iyi kim?

Araştırma
Karşılaştırılmaları gereken tasarımları ise Apple İpad 3 Wi-fi +4G ile Samsung Galaxy Tab 10.1 3G modelleridir. Ortak özellik olarak multi yani çoklu Tasking, güçlü işlemciler, yüksek ekran çözünürlüğ...
EMOJİLE

Karşılaştırılmaları gereken tasarımları ise Apple İpad 3 Wi-fi +4G ile Samsung Galaxy Tab 10.1 3G modelleridir. Ortak özellik olarak multi yani çoklu Tasking, güçlü işlemciler, yüksek ekran çözünürlüğü, HD kalitesinde video kaydetme özelliğidir.

Birbirinden farklı özellikleri ise ; Galaxy Tab 10.1 3G modelinde kamera flaşı mevcut fakat Apple İpad 3 Wi-fi + 4G modelinde flaş yoktur. Galaxy’de Adobe Flash desteği bulunmaktadır fakat İpad’da bulunmamaktadır.

Galaxy İpad’a göre biraz daha ince bir tasarıma sahip ve ekranı da %8 daha geniştir. İpad daha fazla uygulamaya sahiptir fakat Galaxy o kadar uygulamaya sahip değildir. İpad 5 megapiksel kameraya sahipken Galaxy 3.15 megapiksel kameraya sahiptir. İpad IPS LED ekrana sahipken Galaxy TFT LCD ekran özelliğine sahiptir. Bu da demek oluyor ki Apple’ın ürettiği Tabletin kamerası daha iyidir.

Aynı özelliklere sahip olmalarına rağmen farklı özelliklerde barındıran Apple İpad 3 Wi-fi + 4G ile Samsung Galaxy Tab 10.1 3G birbirlerini azılı rakipleridirler. Uzay teknolojisine adım attığımız bu dönemlerde sektörlerinde hızla ilerleyen firmalar gün geçtikçe daha da akılcı ürünler tasarlamaya devam ediyorlar. Tüketicilerin ihtiyaçlarına ve gözlerine hitap eden modelleri seçmeleri ürünlerdeki özellik daha fazla olsa bile yine bildiklerinden şaşmamalarına da neden olabiliyor.