iPhone Math mi geliyor?

Araştırma
Çin’de hem Commercial Times, hem de China Times siteleri Apple’ın bu yıl içinde üç yeni iPhone modelini piyasaya süreceğini yazdılar. Hatta China Times Apple’un sunacağı yeni iPhone ...
EMOJİLE

Çin’de hem Commercial Times, hem de China Times siteleri Apple’ın bu yıl içinde üç yeni iPhone modelini piyasaya süreceğini yazdılar. Hatta China Times Apple’un sunacağı yeni iPhone modellerinden ikisinin adı bile açıkladı.

Sitenin haberine göre Apple’ın piyasaya süreceği telefonlardan birisi iPhone 5S. Apple daha önce sunduğu iPhone modellerini, bir üst versiyon olarak S modelleri ile taçlandırmayı es geçmemişti. Bu nedenle iPhone 5S’in piyasaya sürülebileceği baştan beri konuşuluyordu.

Diğer yandan China Times’ın diğer tahminine göre Apple’ın bu yıl piyasaya süreceği diğer model iPhone “the Math”. Sitenin iddiasında göre Apple, iPhone Math ile ilk büyük ekran akıllı telefon alanına adım atacak. Telefonun ekran büyüklüğü 4.8 olacak.

China Times, bu telefon modellerinin üretimine Nisan ayında başlanılacağını, telefonların lansmanının ise önümüzdeki haziran ayı sonunda gerçekleştirileceğini söylüyor.

Sitenin iddiasına göre Apple yılın üçüncü telefonunu da Christmas tatili döneminde piyasaya sürecek. İlk iki modeli 8 megapiksel, tatil döneminde sunulacak üçüncü model ise 12 megapiksel kameraya sahip olacak.

Apple’ın ayrıca bu yıl bitmeden televizyon modelini de piyasaya sürmesi bekleniliyor.