Facebook 7 Mart’ta Ne Tanıtacak ?

Araştırma
2011 yılı Eylül ayında Facebook profillerimizi "Zaman Tüneli" ile tanıştırıp bazı kullanıcılarının tepkisini bazılarının ise beğenisini almıştı. O zamandan beri profil ve haber kaynağı tasar...
EMOJİLE

2011 yılı Eylül ayında Facebook profillerimizi "Zaman Tüneli" ile tanıştırıp bazı kullanıcılarının tepkisini bazılarının ise beğenisini almıştı. O zamandan beri profil ve haber kaynağı tasarımlarında çok büyük bir değişiklik yapmayan Facebook, yeni bir düzenleme  hazırlığında.

7 Mart Perşembe günü yapacağı tanıtım için basın mensuplarına davetiye gönderen Facebook, haber kaynağının yeni tasarımını  görmeye davet ediyor.

Şu anda Yeni Zelanda’da test edilen yeni zaman tüneli görünümünü de kullanıma sunması beklenen Facebook’un tasarımda nasıl bir değişikliğe gideceği merak ediliyor. Bir diğer merak edilen konu ise köklü bir değişiklik yapılması halinde buna kullanıcıların nasıl tepki vereceği, beğenip beğenmeyeceği. Hatırlarsanız zaman tüneline geçişde birçok kullanıcı bu değişimden rahatsız olmuştu.

ShiftDelete.Net