Toshiba’dan Gözlüksüz 3D Dizüstü

Teknoloji Firmaları
Bunların içinde gözlüksüz 3D görüntü veren bir model de var.İlk önce sinemalarda hayatımıza giren 3D görüntü teknolojisi şimdi yavaş yavaş evlerimize girmeye başladı. 3D televizyonlar ve monitörler de...
EMOJİLE

Bunların içinde gözlüksüz 3D görüntü veren bir model de var.İlk önce sinemalarda hayatımıza giren 3D görüntü teknolojisi şimdi yavaş yavaş evlerimize girmeye başladı.

3D televizyonlar ve monitörler derken artık dizüstü bilgisayarlarda da 3D deneyimini yaşayabiliyoruz. Piyasanın önde gelen markaları da bu yeni teknoloji trendini yakından takip eden ürünlerini kullanıcılara sunuyorlar.

Toshiba Neler Sunuyor?

Bu markalardan biri de Toshiba. Dizüstü bilgsayar piyasasının iddialı isimlerinden Toshiba geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir organizasyonla en yeni modellerini tanıttı. Bunların arasında 3D görüntü sunabilen modeller de özellikle dikkat çekti. Ayrıca, gözlüksüz 3D ekranlı dizüstü bilgisayarların müjdesi de verildi.

Toshiba’nın en yeni modellerinde kullanıcılara ne gibi yenilikler sunulduğunu, dizüstü bilgisayar alırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini Toshiba Türkiye Bölge Satış Müdürü Burçin Sezgen’e sorduk.

shiftdelete.net