HP Laserjet Pro P1102w yazıcı inceleme

Teknoloji Firmaları
İşlevsel özellikleri sayesinde ofislerde sıklıkla tercih edilir hale gelen HP Laserjet Pro P1102w yazıcının rakiplerinden daha avantajlı özellikleri mevcut. Örneğin son derece küçük bir yazıcı. Mini e...
EMOJİLE

İşlevsel özellikleri sayesinde ofislerde sıklıkla tercih edilir hale gelen HP Laserjet Pro P1102w yazıcının rakiplerinden daha avantajlı özellikleri mevcut. Örneğin son derece küçük bir yazıcı. Mini ebatları sayesinde her yere kolaylıkla taşınabiliyor. Yer kaplamadığı için küçük ofisler ve dar mekanlar için ideal bir tercih olmayı da başarıyor. Sahip olduğu teknik özellikler ise ebatlarından çok daha büyük.

Yazıcının kablosuz ağ bağlantısı da mevcut. Hem kablosuz ağ üzerinden hem de USB ile çıktı komutu alabiliyor. Kablosuz ağ bağlantısı sayesinde ofisteki tüm bilgisayarlardan çıktı komutu alabilmesi, ekstra yazıcıya gereksinim duyulmasını önlüyor. Rakip yazıcı modellerinden daha avantajlı olmasını sağlayan bir diğer özellik de kurulumunun gayet kolay olması.

Kurulum için USB üzerinden bilgisayarınıza yazıcıyı bağlamanız gerekiyor. Karşınıza “otomatik çalıştır” penceresi çıkıyor ve anında yazıcıyı kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Çünkü yazılım ve sürücüler yazıcıya entegre edilmiş durumda. CD takarak bilgisayara tanıtmak, yazılımını bilgisayar ile entegre forma getirmek gibi kurulum prosedürleri ile uğraşmanıza gerek kalmıyor.

Yalnızca siyah beyaz çıktı alabileceğinizi de unutmayın. Baskı hızı gayet yüksek. Birkaç dakikada çok sayıda çıktı almanız mümkün. Çünkü yazıcı dakikada 18 sayfa çıktı veriyor. Kağıt alım tepsisi 150 yaprak kağıt kapasitesine sahip. Sık sık kağıt ekleme zorunluluğundan kurtaran bu kapasite ofislerde oldukça önemli bir özellik.

Yazıcının üzerinde çok sayıda tuş yok. İşlevlerini anında kullanabiliyor, gereksiz menüler arasında geçişler yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Eğer renkli çıktı alma gibi bir sorununuz yoksa hiç tereddüt etmeden bu yazıcıyı ofisiniz için tercih edebilirsiniz.

HP Laserjet Pro P1102w Yazıcı ile Uyumlu Kartuşlar

Popüler yazıcı modellerinden biri olan bu ürün HP 85A Siyah (CE285A) toner kartuşu ile uyumlu. Yazıcıya zarar vermemesi ve net, kaliteli çıktılar alabilmeniz için kaliteli orjinal kartuş çeşitlerini tercih etmelisiniz. Bu ürünleri www.avansas.com adresinde gayet cazip fiyatlar eşliğinde bulabilirsiniz. Üstelik İstanbul için firmanın kendi araçları ile 1 iş günü içerisinde teslimat yapılıyor.