2009’un En İyi Oyuncakları

İnternet
2010’a merhaba derken bu yıla damgasını vuran teknoloji ürünlerine ilişkin sıralamalar ortaya çıkmaya başladı. Listelerde bir numaranın ortak ismi Motorola Droid. Yeni yıla yaklaşırken dünyanın ...
EMOJİLE

2010’a merhaba derken bu yıla damgasını vuran teknoloji ürünlerine ilişkin sıralamalar ortaya çıkmaya başladı. Listelerde bir numaranın ortak ismi Motorola Droid.

Yeni yıla yaklaşırken dünyanın önde gelen yayınları, bu yıl pazara sunulmuş ve büyük beğeni toplamış teknoloji ürünlerine ilişkin listeleri yayınlamaya başladı. Yayınlar ürünler konusunda listelerinde küçük değişiklik yapsalar da Motorola’nın ABD‘de pazara sunduğu, Avrupa ve Türkiye’de ise nisan ayında satışa sunulması beklenilen Google Android işletim sistemi tabanlı cep telefonu Motorola Droid (Avrupa’da ismi Milestone olacak) liste başını çekiyor. TIME dergisi 2009’un en iyi teknolojik oyuncakları listesine Droid’i yerleştirirken, dünyanın önde gelen teknoloji life-style sitelerinden Digital Trends’in de seçimi farklı değil.

Motorola Droid
Amerika’da kasım ayından itibaren satışta olan Motorola Milestone’u bir numara ilan eden TIME dergisi bunun sebepleri arasında Android işletim sistemini, sağlam metal gövdesini, fiziksel tuşlardan oluşan kızaklı klavyesini ve keskin ekranını gösterdi.

Motorola’nın piyasaya sürdüğü Droid modeli kasım ayından bu yana 100 bin adet satarak da önemli bir rakama erişmiş oldu. Google tarafından geliştirilen Android adlı mobil işletim sisteminin 2.0 sürümüyle birlikte sunulan Motorola Milestone ayrıca 3.7 inç kapasitif dokunmatik bir ekrana sahip. Ayrıca tam QWERTY klavye, maksimum 32 GB hafıza kartı desteği, 3,5 mm hoparlör yuvası, 5 MP kamera, Wi-Fi ve 3G desteği de Milestone’un diğer özellikleri arasında.

TIME’a göre en iyi 10 oyuncak
1- Motorola Droid – Android tabanlı akıllı cep telefonu
2- Nook – Barnes and Noble’ın pazara sürdüğü e-kitap okuyucu
3- Dyson Air Multiplier – Tasarım harikası vantilatör
4- iPhone 3GS – Apple’ın yeni iPhone’u
5- Canon EOS-1D Mark IV - Büyük beğeni toplayan fotoğraf makinesi
6- Dell Adamo XPS – Tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken notebook
7- FinePix Real 3D W1 – Fuji’nin kompakt fotoğraf makinesi
8- Casio G-Shock GW7900B-1 – Kol Saati
9- Beats Solo by Dr. Dre – Özel tasarıma sahip kulak
10- Panasonic G10 Serisi Plasma HDTV-Panasonic’in yeni TV serisi

Digital Trends’in en iyileri
1- Motorola Droid
2- İpod Nano
3- HP Mini 311
4- Amazon Kindle
5- Nook
6- Samsung TL 225 Fotoğraf Makinesi
7- Toshiba Regza TV
8- Dell Adamo
9- PS3 Slim
10- iPhone 3GS