Meraklı Gözlerden Korunun!..

İnternet
3M, bilgisayar ekranları için geliştirdiği Vikuiti Gizlilik Filtreleri‘yle, açık ofisler, kafeler, toplu taşıma araçları ve kütüphaneler gibi mekanlarda, gizli ve özel bilgileri meraklı gözlerde...
EMOJİLE

3M, bilgisayar ekranları için geliştirdiği Vikuiti Gizlilik Filtreleri‘yle, açık ofisler, kafeler, toplu taşıma araçları ve kütüphaneler gibi mekanlarda, gizli ve özel bilgileri meraklı gözlerden koruyor.

Masaüstü veya dizüstü tüm bilgisayarların ekranlarına yerleştirildiğinde, kullanıcının yanında oturanların ekrandaki bilgileri görmesini engelleyen 3M Vikuiti Gizlilik Filtreleri, çizilmelere karşı koruma sağlıyor. Tüm monitör ve dizüstü bilgisayarlar için farklı boyutları mevcut olan filtreler, kolayca takılıp çıkarılabiliyor, temizlenebiliyor ve ekranda parmak izi kalmasını engelliyor. Vikuiti Gizlilik Filtreleri, bilgisayar ve ekran tasarımına uyum sağlamakla beraber, parlamayı önleyerek göz sağlığını da koruyor.

Bu arada, İngiliz araştırma şirketi Kelton Research‘ün yaptığı araştırmaya göre, her 4 kişiden 3’ü, yanında oturan kişinin bilgisayar ekranına gizlice bakıyor. İngilizlerin %80’i kafelerde, toplu taşıma araçlarında veya açık ofislerde bir yabancının omuzunun üzerinden bilgisayar ekranındaki bilgilere, %24’ü e-postalarına ve %16’sı şirket dokümanlarına göz atıyor.