Microsoft Sırrını Açıkladı!

İnternet
Dev yazılım ve bilişim şirketi Microsoft, dün akşam Los Angeles’ta düzenlediği özel bir etkinlikle, video oyun fuarı Electronic Entertainment Expo‘nun (E3) başlamasına saatler kala, bu çok...
EMOJİLE

Dev yazılım ve bilişim şirketi Microsoft, dün akşam Los Angeles’ta düzenlediği özel bir etkinlikle, video oyun fuarı Electronic Entertainment Expo‘nun (E3) başlamasına saatler kala, bu çok merak edilen sistemi tanıttı.

Oyun sisteminin tüm marifetlerinin gösterilmesi için Cirque du Soleil adlı gösteri grubunun getirildiği gecede jimnastikçiler koşarak, zıplayarak, eğilip bükülerek ve dönüp durarak, yoga, koşu yarışı, hızlı düşüş veya ışın kılıçlarıyla Yıldızlar Savaşındaki döğüş sahnesi gibi oyunların canlandırıldığı Kinect oyunlarının gösterilerini yaptılar.

Xbox 360 oyunlarında elleri direksiyon gibi oynatarak otomobil kullanılan, el ve vücut hareketleriyle spor veya savaş sanatlarının canlandırıldığı yeni oyun sisteminde ekrandaki karakterin hareket etmesi için oyun oynayan kişinin çeşitli hareketler yapması yeterli
oluyor.

Kinect‘in teknik ayrıntıları ve fiyatı yarın başlayacak elektronik oyun fuarı öncesinde Microsoft tarafından açıklanacak.