Google Makyaj Yaptı!

İnternet
Yeni sistem şimdilik sadece www.google.com üzerinde çalışıyor. Yani www.google.com.tr’de resim araması yaptığnızda aşağıdaki gibi bir sonuçla karşılaşmanız şimdilik mümkün değil. Daha da ötesi I...
EMOJİLE

Yeni sistem şimdilik sadece www.google.com üzerinde çalışıyor. Yani www.google.com.tr’de resim araması yaptığnızda aşağıdaki gibi bir sonuçla karşılaşmanız şimdilik mümkün değil.

Daha da ötesi Internet Explorer‘da bu sistemi biz görüntülemeyi başaramadık. Sadece Mozilla Firefox tarayıcısı üzerinde www.google.com adresinden images araması yapıldığında bu sonuçlara ulaşabildik.

Yeni dizaynda resimler daha büyük ve orijinal boyutlarına göre küçültülmüş olarak gösteriliyor. Görsellerin üzerine mouse ile gelindiğinde görsel öne doğru çıkıp biraz büyüyor ve altında açıklaması görülüyor. Resimlerin arasındaki boşluk kaldırıldığından ekrana daha fazla fotoğraf sığabiliyor.

Ayrıca resim arama sonuçlarında ikinci sayfaya gitmek için tıklama dönemi sona erdi. Scroll’ü aşağı indirince otomatik olarak 2. sayfaya geçiyorsunuz ve bu böyle devam ediyor. Yani diyelim aradığınız kelimeyle ilgili15 sayfa sonuç çıktı. Bu 15 sayfa sonuçta tek bir sayfada yer alıyor. Siz sayfada aşağı indikçe diğer sayfalar yükleniyor. Yukarıya doğru çıktıkça ise önceki sayfalar yeniden yükleniyor.

Diğer bir değişiklikte arama sonucunda çıkan seçtiğiniz resme tıklayınca otomatik olarak resim önde açılıyor. Resmin yer aldığı sayfa ise arka planda açılıyor. Resmi kapatırsanız sayfaya ulaşıyorsunuz.