Ivy Nine Son Tweetini Attı, Gitti!

İnternet
104 yaşında Facebook ve Twitter gibi sosyal ağların popüler isimlerinden biri olan Ivy Bean, dün takipçilerini üzdü. İnternet’in en yaşlı üyesi olan Bean, hayatını kaybetti. Sevenleri ise ölüm h...
EMOJİLE

104 yaşında Facebook ve Twitter gibi sosyal ağların popüler isimlerinden biri olan Ivy Bean, dün takipçilerini üzdü. İnternet’in en yaşlı üyesi olan Bean, hayatını kaybetti. Sevenleri ise ölüm haberini yine bu sitelerden öğrendi.

Twitter‘ın en yaşlı üyesi Ivy Bean, 104 yaşında hayatını kaybetti. 100’ü geçmiş olmasına rağmen teknolojiyi takip eden ve Twitter adlı 140 karakterlik miikro blog sitesine üye olan Ivy Bean‘in vefatı, Twitter camiasını da oldukça üzdü. Ivy Bean, Mayıs 2009’da Twitter’a üye olmuş ve bir hayli popüler olmuştu. Haberine göre Bean, Twitter‘dan önce de zamanının birçoğunu Facebook‘ta geçiriyordu.

İnternet tutkusunun yaşla ilgisi olmadığını göstermişti.

Ivy Bean Twitter‘dan sonra Facebook‘ta da en yaşlı kullanıcı olduğunu resmi olarak onaylatmıştı. Daha önce yapılan açıklamalara göre Ivy Bean Facebook‘ta günde binlerce mesaj alıyordu. Vefat ettiği esnada Twitter hesabında 59,264 takipçi, 6,208 takip ettiği kişi bulunuyordu. Son günlerde Twitter‘daki mesajları Ivy değil, hesaba erişen tanıdıkları kullanıyordu. Ivy‘nin tanıdıkları, bu sabah itibariyle 12.08‘de Ivy‘nin hayatını kaybettiğini açıkladı.