Facebook Ahlaksızlığı Görmüyor mu?

İnternet
Haber: Samet Doğan Sosyal paylaşım sitesi Facebook’un genç-yaşlı binlerce üyesine verdiği hizmette güvenlik sıkıntısıyla başı dertten kurtulmuyor. Her geçen gün ortaya çıkan yeni sıkıntılara çöz...
EMOJİLE

Haber: Samet Doğan

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’un genç-yaşlı binlerce üyesine verdiği hizmette güvenlik sıkıntısıyla başı dertten kurtulmuyor. Her geçen gün ortaya çıkan yeni sıkıntılara çözüm arayan Facebook’un bu kez de başı “ahlaksız” görüntüler yayınlayan sahte kullanıcılarla dertte.
Milyonlarca üyesi olan sosyal paylaşım platformlarından Facebook’a dadanan bir şebekenin başörtülü kadınların fotoğrafını kullanarak açtıkları sahte sayfalarda ahlaksız görüntüler paylaştığı ortaya çıktı. Facebook’ta paylaşılan binlerce video ve fotoğraf arasında dolaşan görüntülere rast gelen kullanıcılar durumdan şikayetçi.

Sayfasına “Hberen Serttaş” isimli bir kullanıcıdan gelen isteği kabul eden bir okurumuz, karşılaştığı manzara karşısında şok olduğunu kaydederken, bu gibi sahte isimlerle binlerce ahlaksız görüntünün Facebook’a sızdırıldığını ifade etti. Çocukların dahi artık Facebook’ta kişisel sayfaları bulunduğu bu nedenle ailelerin de durumdan tedirgin olduğu kaydedilirken, yetkililerin bu duruma el atması istendi. Ayrıca pek çok insanın rastladığı bu görüntülere Facebook yetkililerinin el atmaması kullanıcıların tepkisine yol açıyor.