Can Yayınları’ndan Facebook Üyelerine Hediye

İnternet
Facebook sayfasında ülkenin dört bir yanından okurlarıyla buluşan yayınevi, şimdiden 20 bin kayıtlı üyeye sahip. Beyoğlu Can Kitabevi’nde üyelerle buluşup hediyeleri teslim etmenin heyecanı süre...
EMOJİLE

Facebook sayfasında ülkenin dört bir yanından okurlarıyla buluşan yayınevi, şimdiden 20 bin kayıtlı üyeye sahip. Beyoğlu Can Kitabevi’nde üyelerle buluşup hediyeleri teslim etmenin heyecanı sürerken, üyelere özel kitapların sergilendiği ayrı bir alan düzenleniyor.

Can Yayınları’nın Facebook sayfasına üye olan İstanbul’daki okuyucular 15-22 Nisan tarihleri arasında, İstanbul dışındaki okuyucular ise tanıdıkları aracılığıyla 15 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında Can Kitabevi’nde kendilerine ayrılmış kitapları alabilecekler.

Okuma alışkanlığını destekleyecek uygulamaları ilk günden beri liste başında tuttuklarını belirten Can Yayınları Satış ve Pazarlama Müdürü Ali Granit, bu sıradışı teşekkür kampanyası hakkındaki görüşlerini şöyle özetliyor:
“Günün sunduğu teknolojik olanaklardan faydalanarak okurlarımızla iletişime geçebilmekten ötürü büyük bir mutluluk duyuyoruz.  Facebook’ta bir ay içinde Türkiye’nin en çok üyesine sahip yayınevi olduk. Bu kadar kısa bir süre içinde Can Yayınları – Facebook sayfasında binlerce okurumuzu tanıma şansı elde ettik ve büyük bir sevgiye şahit olduk. Bu sayfaya gösterilen ilgi, kitap okuma veöğrenmeye duyulan ilginin ispatıdır. Bir yayınevi olarak bunun için okurlarımıza teşekkür etmemiz gerektiğini düşünüp onları en mutlu edecek hediyeyi yani kitapları hazırlamaya koyulduk. İlerleyen günlerde de tüm Can Yayınları okurlarının Facebook sayfamıza katılacağını umuyoruz.”

Yenimedyaduzeni.com