5 Dakikada 1 Milyon Dosya!

İnternet
Dropbox kullanıcıları günde 300 milyondan fazla dosya kaydediyor ve 5 dakikada 1 milyon dosya iniyor. Dropbox’un CEO’su ve Kurucu Ortağı Drew Houston, “Toplamda Dropbox kullanıcıları...
EMOJİLE

Dropbox kullanıcıları günde 300 milyondan fazla dosya kaydediyor ve 5 dakikada 1 milyon dosya iniyor. Dropbox’un CEO’su ve Kurucu Ortağı Drew Houston, “Toplamda Dropbox kullanıcıları 100 milyondan fazla dosyasını saklayabiliyor” diyor.
 
San Fransisco’daki Startup Lessons Learned Konferansı’nda konuşan Houston, startup’ı nasıl yönettiklerine dair tüm detayları sunumunda paylaştı. Dropbox’ın geçtiğimiz yıl, büyüyen talebi karşılamak için 35 çalışanına 20 kişiyi daha ekleyerek 55 kişiye ulaştığını söyleyen Houston, startup ekibinin yaklaşık yüzde 50’sinin mühendisten oluştuğunu anlattı.
 
Houston, Dropbox’ın yeteneğinin bir kısmını öncelikle ölçeğindeki başarıya bağlıyor. Daha sonra startup’ın daha az işe alma, daha iyi mühendis bulundurma ve insanların çalışmak istediği bir ofis ortamı yaratmaya odaklandıklarını söylüyor. Houston, startup’ın çalışma saatlerini zorunlu tutmadığı gibi ekibe nasıl ve nerede çalışacaklarıyla ilgili talimatlar da vermediğini paylaştı.

Ntvmsnbc