New York Times’ın Blog Uzmanı Türkiye’de

İnternet
New York Times Gazetesi Blog Uzmanı Jeremy Zilar, Medya Derneği’nin katkılarıyla İstanbul Üniversitesi’nde bir konferans vermek üzere Türkiye’de.Sosyal medya tüm dünyada olduğu kadar...
EMOJİLE

New York Times Gazetesi Blog Uzmanı Jeremy Zilar, Medya Derneği’nin katkılarıyla İstanbul Üniversitesi’nde bir konferans vermek üzere Türkiye’de.Sosyal medya tüm dünyada olduğu kadar ülkemizde de yerini sağlamlaştırmaya başlıyor.

Bu konuya en büyük ilgiyi gösteren saygın kuruluşlardan Medya Derneği ise çok önemli bir ismi konuk ediyor. Katılımın ücretsiz olduğu ‘Yeni Medya Araçları ve Dijital Devrim’ başlıklı konferans için ülkemize gelecek olan Jeremy Zilar, 12 Temmuz Salı günü saat 15:30’da İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde olacak.

Dekatlon Buzz’ın sosyal medya sponsoru olduğu konferans için ülkemize gelecek olan Jeremy Zilar, dünyaca ünlü New York Times gazetesinde ‘Blog Uzmanı’ olarak görev yapıyor. Zilar konferansta, gelişen yeni medya araçlarını ve New York Times gazetesindeki mesleki deneyimlerini paylaşacak.

New York Times’ın blog uzmanı olarak görev yapan Jeremy Zilar, dünyaca ünlü gazetenin web sitesinde (www.nytimes.com) 170’den fazla bloğu başlatmış önemli bir isim. Yazarların ve editörlerin bloglarını şekillendirmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olan Zilar, aynı zamanda bloglarda kullanılan yeni medya araçlarını ve teknik altyapıyı da belirliyor. Yaptığı çalışmalarla New York Times’ın kendine özgü bir web kültürü ve online yayıncılık etiği geliştirmesine büyük destek olan Zilar’ın www.silencematters.com adresinden bloguna ve twitter.com/silencematters adresinden Twitter hesabına ulaşılabiliyor.

Detaylı bilgi ve katılım için:

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlık Sekreterliği

Dilek Çebi – Yıldız Ürenliler

Tel: 0 212 440 03 02

Zaman