TTNET’ten Kişisel Gelişim Platformu

İnternet
İngilizce, ekonomi ve kültür gibi konulara odaklanan eğitim paketlerinden oluşan platform, bireyleri yetkin kılmayı hedefliyor.Üniversite öğrencisi, yeni mezun, genç profesyoneller ve hobi meraklısı t...
EMOJİLE

İngilizce, ekonomi ve kültür gibi konulara odaklanan eğitim paketlerinden oluşan platform, bireyleri yetkin kılmayı hedefliyor.Üniversite öğrencisi, yeni mezun, genç profesyoneller ve hobi meraklısı tüm bireylere yönelik bu eğitimler sonunda kullanıcılara yaygın geçerliliği olan sertifikalar veriliyor. Altyapısı Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ tarafından oluşturulan, sosyal hayatta sık sık karşılaşılan konular temel alınarak hazırlanan TTNET Prog servisi, Enocta, EF Dil Okulları, Tellmemore gibi etkin kurumlarla işbirliği yapıyor.

Servis içinde yabancı dil, profesyonel gelişim, kurumsal gelişim, bilişim teknolojileri, finans, kişisel gelişim ve hobi başlıkları altında güncel onlarca eğitim yer alıyor. Hobi, yabancı dil, hukuk eğitimleri dışındaki eğitimler yüzde 100 tamamlandığında kullanıcı, pek çok alanda geçerliliği olan katılım sertifikası almaya hak kazanıyor. Uzaktan eğitimin ve internetin avantajlarını sunan platform, etkileşime de imkan tanıyor. Örneğin kullanıcı İngilizce eğitim alırken, eğitmenlerle internet üzerinden sesli ve görüntülü diyalog fırsatı da buluyor.

Prog, kullanıcılarına sadece kişisel gelişim değil, aynı zamanda bir sosyal ağ altyapısı da vaat ediyor. Bu ağ kullanıcıların birbiriyle tanışmasına, bilgi paylaşmasına ve sosyalleşmesine de imkân veriyor. Bu ortamda gruplar oluşturulabiliyor. Gruplar içerisinde hem çevrimiçi hem de ayrı sosyal etkinlikler kurulması mümkün oluyor.

TTNET Prog standart paketi ayda 4,90 lira. Bununla birlikte aylık olarak 19,90 lira ödenerek Prog Canlı Canlı İngilizce paketinden faydalanılabiliyor. Kullanıcı isterse kendi alanında doyurucu bir tecrübe kazanıncaya kadar 3-4 sene buradaki eğitimlerden ve sosyal ortamdan yararlanabiliyor.

Zaman