Google + Hesabınız Neden Silinebilir?

İnternet
Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddia Google + kullanıcılarının aklını karıştırmıştı. Çünkü, daha yeni yeni gelişen bu sosyal ağ sistemindeki bazı hesaplar, Google kurallarına uymadığı gerekçesi...
EMOJİLE

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddia Google + kullanıcılarının aklını karıştırmıştı. Çünkü, daha yeni yeni gelişen bu sosyal ağ sistemindeki bazı hesaplar, Google kurallarına uymadığı gerekçesiyle silinmeye başladığıyla ilgili söylentiler platforma olan güveni azaltıyordu.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net’in haberine göre, bugün Google yönetimi olayla ilgili iddiaları doğrularken gerekçelerin farklı olduğunu açıkladı. Google’ın geçtiği basın duyurusunda, Google+ sistemini güvenli tutmak için uzmanların spam olduğundan şüphelendiği hesapları silmeye başladığı belirtildi.

Peki, Google’ın kriterleri neler? Google ilk önce Plus üyelerinin gerçekçi bir ad soyada sahip olmasını istiyor. Sisteme gerçek adlarını ve soyadlarını vermeyen kullanıcılara ilk önce yönetim tarafından özel mesaj yollanacak. Bu özel mesaj dikkate alınmazsa, sistem özel bir ekranla bu bilgileri değiştirmenizi isteyecek.

Yine uyarıyı dikkate almayan kullanıcılar ise Google+ yönetimi tarafından sistemden silinecek.

ShiftDelete.Net