Sözlük Kervanına Bir Yenisi Daha Katıldı

İnternet
"Söylemeseydik çatlar, yazmasaydık ölürdük" sloganıyla yola çıkan çenebaz sözlük manşet ve kültürel etkinlik sayfalarıyla  farklılık gösteriyor. Entelektüel yazar kadrosu ile şimdiden m...
EMOJİLE

"Söylemeseydik çatlar, yazmasaydık ölürdük" sloganıyla yola çıkan çenebaz sözlük manşet ve kültürel etkinlik sayfalarıyla  farklılık gösteriyor.

Entelektüel yazar kadrosu ile şimdiden müdavimlerinin oluştuğu sitede ünlü simalara da rastlamak mümkün. Gençler arasında kısa sürede popüler olan sözlük yazar alımlarına devam etmekte.

Biz ifade özgürlüğüne, yani insanların kendilerini ifade etme ve haber alma hakkına inanıyoruz. İfade etme araçlarına herkesin erişebilmesine amaçlıyoruz.

Bunu sağlamak için, konuşmak isteyen herkesin konuşma olanaklarına sahip olması ve onları dinlemek isteyen herkesin de gerekli araçlara sahip olması için çalışıyoruz.

Yeni araçlar ve teknoloji sayesinde artık düşünceler onları basma ve yayma olanağına sahip insanlar veya iletişimi kısıtlama olanağına sahip devletlerin kontrolü altında olmak zorunda değiller. Artık herkes matbaanın gücünü kullanabilir, herkes kendi hikâyelerini dünyaya anlatabilir.

Biz birbirimizi daha iyi anlamak için insanlar arasında köprüler kurmayı amaçlıyoruz. Birlikte daha etkili çalışmak ve daha güçlü hareket etmek amacındayız.

Aracısız bağlantının gücüne inanıyoruz. Farklı dünyalara ait kişiler arasındaki bağlar küresel bir güce dönüşebilir. İnanıyoruz ki sınırlar ötesinden sohbetler dünyadaki tüm insanlara özgür, müreffeh ve sürdürülebilir bir gelecek oluşturulmasında daha güçlü bir irade konulmasını sağlayabilir.

Kişisel olarak çalışıp kendimizi ifade ederken aynı zamanda ortak amaçlarımız ve görüşlerimizi belirlemek ve güçlendirmek amacındayız. Birbirimize saygı duymaya, yardım etmeye, öğretmeye, dinlemeye ve birbirimizden öğrenmeye söz veriyoruz.