Chrome’dan Sarı Kalem Uygulaması

İnternet
Uzun bir makalenin belirli bir bölümünü bir arkadaşınıza göndermek istiyorsunuz ancak kabul edelim ki, okumalarını istediğiniz kısmı belirtmek bazen zor olabiliyor. İşte bu noktada size yardımcı olabi...
EMOJİLE

Uzun bir makalenin belirli bir bölümünü bir arkadaşınıza göndermek istiyorsunuz ancak kabul edelim ki, okumalarını istediğiniz kısmı belirtmek bazen zor olabiliyor. İşte bu noktada size yardımcı olabilecek sarı fosforlu kalem, dilediğiniz bölümü belirtmenizi sağlayan bir Chrome uzantısı. Sarı kalemi Awesome Highlighter gibi aynı amaca yönelik sitelerden ayıran özellik, araç çubuğunuzda görünür olması ve bir web sitesine bağlanmak gibi herhangi harici bir işlem gerektirmemesi.

Belirtmek istediğiniz kısmı sarı kalemle vurgulayıp Yellow Highlighter butonuna tıkladığınızda, Facebook veya Twitter üzerinden ya da direkt olarak paylaşabileceğiniz bir link ekranınızda açılacaktır. Bir metinde istediğiniz kadar satırı vurgulayabildiğiniz gibi kalemin rengini de değiştirebilirsiniz. Dahası, linki gönderdiğiniz kişilerin belirttiğiniz kısmı görüntüleyebilmeleri için eklenti indirmelerine gerek kalmıyor ve bu özellik çoğu tarayıcıda sorunsuz çalışıyor. Eklentiyi buradan indirebilirsiniz.