Sosyal Medyada “Bedelli” Geyikleri

İnternet
-Tecil hakkı biterek bedelli askerlik yaşına gelen Mehmet (30) arkadaşlarının "asker gidecek geri gelecek" sloganıyla Ziraat Bankasına gitti. -Pazarlamada son nokta, bir inşaat firması "...
EMOJİLE

-Tecil hakkı biterek bedelli askerlik yaşına gelen Mehmet (30) arkadaşlarının "asker gidecek geri gelecek" sloganıyla Ziraat Bankasına gitti.

-Pazarlamada son nokta, bir inşaat firması "daireni bizden al, bedelli paranı biz verelim" diye reklam vermiş, yuh artık

-Ben askerliği komando olarak yaptım. +Hadi len bedelli yapmadın mı sen!? -Tamam işte o bedeli ödemek için ne kadar süründük haberin var mı!

-Bedelli askerliğe 30 yaşından gün alanlar başvurabilecekmiş, parası olup bedelliyi gün farkıyla kaçıranlar için gelsin: "Batsın bu dünya!"

-Askerliği nerede yaptın hafız? Ziraat Bankasının veznesinde.

-Bedelli askerlik yapanlara kızanlarin 99%unun ellerine fırsat ve para geçseydi koştur koştur sıra olacaklarına eminim.

-Bugünlerde en havalı şey Askerliği bedelli yapabilmektir. Ne de olsa adam en azından 30 bin TL sahibi. Kız isterken de kullanılabilir:)

-Bedelli askerlik taksidi ödeyen kişinin düğmesini koparmak 6 aydan başlar mı?
millet bedelli askerlik yapmak için kim bilir kaç kefil bulup kaç banka gezecek yazık onlara da!

-Aşkım askere gidiyorsun çok özliycem, sensiz geçen günlerimi yok sayıyorum şimdiden, -Hadi len. Bankaya gidip döneceğim…

-Bedelli askerlikten faydalanacak olanları niye rencide etmeye çalışıyoruz? Askerlik anılarının olmayacak olması niye bu kadar geriyor bizi?

-Bedelli askerlik yapanlara tezkere yerine "yaşanmış askerlik anıları" kitabı verilsin…

– Oglum benim zamanımda askerlik zordu, bankaya gittim bir sıra var, bekle bekle sıram gelince askerliğimi ödedim geldim oğlum.

-Fiat’a mı bineyim Valkswagen’e mi bineyim bedelli mi yapayım bilemedim?

-Bedelli askerlik Borcunuzu Çok Geç Olmadan Şimdi formalitesiz Taksitlendirelim! Başvurun Aynı Gün İçinde askerlikten kurtulun.

-Asgari ücret ile evini geçindirmeye çalışan adamın oğlu için ‘Bedelli’ sadece bir İtalyan forvet ismi olabilir.

-Kredinin başladığı yerde mantık biter – Bir bedelli asker

-Şşş kızlar bedelli askerlik yapanla evlenmeyin, en az 6 aylık askerlik tezkeresi isteyin :))

-Bedelli standart hale gelmeli böyle arada bir çıkmasından ziyade gençlerin önceden çalışıp para biriktirme yolları açılmalı!

-99 Yılında bedelli çıksın diye adaklar adayan, taklalar atanların; şimdi bedelli ile ilgili zihni sinir esprileri yapması kaç puan?

-Bedelli ev hanımlığı yapmak istiyorum.

-Yine bana üniversite yolları göründü, 30-1 in karşılığını bi diploma ile öderim artık. Bu sefer Boğaziçi paklar beni 🙁