YouTube’dan videolara yeni özellikler

İnternet
Google, bugün yaptığı bir açıklama ile YouTube’daki düzenleme arayüzünü geliştirdiğini duyurdu. Değişiklikler, geçtiğimiz yılın sonlarında başlayan ve hâlen devam etmekte olan bir projeye ...
EMOJİLE

Google, bugün yaptığı bir açıklama ile YouTube’daki düzenleme arayüzünü geliştirdiğini duyurdu. Değişiklikler, geçtiğimiz yılın sonlarında başlayan ve hâlen devam etmekte olan bir projeye dayalı. Yeni özelliklerin içerisinde videonuzun interaktif bir ön gösterimi de bulunuyor, bunun sayesinde yapılan düzenlemelerin işe yarayıp yaramadığını anında görebiliyorsunuz.

YouTube’un konuyla ilgili açıklaması şu şekilde oldu: "Geçtiğimiz Eylül ayında, görüntüyü otomatik dengeleme, renk uyumunu ayarlama ve birçok yeni özelliği barındıran YouTube video düzenleme araçlarını sizlere tanıtmıştık. Bu araçları her ay milyonlarca video üzerinde kullandınız ve bugün itibariyle o araçları çok daha hızlı, kullanımı kolay ve çok daha güçlü bir hâle getiriyoruz."

Yeni hizmet bugün kullanıma sunuluyor ve bu araçlara videonuz üzerinden "Edit > Enhancement" bölümü sayesinde erişebiliyorsunuz. Yalnız bilinmesi gereken bir detay var, yüklediğiniz videoyu ancak 10.000 gösterime ulaşana kadar düzenleyebiliyorsunuz. Ondan sonra düzenleme işlemi uygulamak için yeni bir isim altında kopyasını oluşturmanız gerekiyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ahaber.com