Twitter müzik bugün itibariyle yayında

İnternet
Daha doğrusunu söylemek gerekirse site aktif olarak canlı yayına başlamış olsa da şu an için kullanıcılar sadece varolan Twitter hesaplarıyla müzik uygulamasına izin verebiliyorlar. Henüz Twitter̵...
EMOJİLE

Daha doğrusunu söylemek gerekirse site aktif olarak canlı yayına başlamış olsa da şu an için kullanıcılar sadece varolan Twitter hesaplarıyla müzik uygulamasına izin verebiliyorlar. Henüz Twitter’ın müzik sitesinin özellikleri aktif olarak kullanılabilir değil.

AllThingsD ‘nin haberine göre şu an için sadece seçilmiş kullanıcılar Twitter’ın yeni müzik servisini görüntüleme şansına sahip ama yakın zaman içerisinde servis tüm kullanıcılar için aktif olarak yayına başlayacak.

Servisin yayın hayatına geçtiği dün akşam itibarıyla duyulmaya başlamış olsa da geçtiğimiz hafta içerisinde servisi kullanmaya başlayan ünlülerden biri olan Ryan Seacrest ‘ın müzik servisi ile attığı Tweet’le birlikte servis çok daha öncesinden netlik kazanmıştı.

Ayrıca Twitter dün yaptığı açıklamayla müzik keşfetme servisi We Are Hunted ‘ı satın aldığını duyurdu. Bu arada We Are Hunted web siteleri, mesaj panoları ve sosyal medya üzerinde hangi şarkıların ve şarkıcıların popüler olduğunu takip eden bir servis.

Şirket konuyla ilgili açıklama yapmayı reddetse de gerçekleşen bu satın alma işlemiyle birlikte yeni müzik servisine şimdiden yatırım yapmaya başladığı gayet net bir şekilde görünüyor.

Tamindir.com