Türkiye fiber internet dünyada ilk 5’te

İnternet
Turkcell Superonline Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Özata,”Fiber internet işinde Avrupa’nın bırakın gerisinde olmayı Türkiye olarak şu anda ilerisindeyiz” dedi. Özata, “...
EMOJİLE

Turkcell Superonline Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Özata,”Fiber internet işinde Avrupa’nın bırakın gerisinde olmayı Türkiye olarak şu anda ilerisindeyiz” dedi.
Özata, “Fiber internet işinde Avrupa’nın bırakın gerisinde olmayı Türkiye olarak şu anda ilerisindeyiz. Dünya üzerinde 100 bin hane ve üzerinde evlere 1000 Mbps internet erişimi verebilen 5 tane ülke var. Türkiye de bunlardan bir tanesi” dedi.

Özata, merkez Nilüfer ilçesindeki Superonline Abone Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’de dünya ile aynı anda fiber internet çağının başladığını ve evlere kadar 1000 Mbps’e varan hızlarda internet erişimi sağladıklarını söyledi.

Teknoloji ile ilgili konularda Türkiye’nin Avrupa’nın 5, Amerika’nın 10 sene gerisinde olduğu gibi söylemlerde bulunulduğunu aktaran Özata, “Fiber internet işinde Avrupa’nın bırakın gerisinde olmayı Türkiye olarak şu anda ilerisindeyiz. Dünya üzerinde 100 bin hane ve üzerinde evlere 1000 Mbps internet erişimi verebilen 5 tane ülke var. Türkiye de bunlardan bir tanesi.” diye konuştu.

dunyabulteni.com