Facebook sayfanız sitenize referans olsun

İnternet
Her gün milyonlarca kullanıcının ziyaret ettiği sosyal platformlar, sosyalleşmek dışında onlarca amaç için kullanılıyor. Bunlardan en önemlisi reklamlar ve satış. Kullanıcıların internet üzerinde en s...
EMOJİLE

Her gün milyonlarca kullanıcının ziyaret ettiği sosyal platformlar, sosyalleşmek dışında onlarca amaç için kullanılıyor. Bunlardan en önemlisi reklamlar ve satış. Kullanıcıların internet üzerinde en sık ziyaret ettiği mecralardan biri olan Facebook da bunların dışında değil. Birçok tanınmış veya tanınmamış marka, sanatçı ve oyuncu, kendine bu ortamda yer bulabiliyor ve tanıtımlarını yapabiliyor. Markaların veya ünlülerin popülerliği, Facebook üzerindeki beğeni sayılarının artışıyla ölçülüyor.

Facebook üzerinde tanıtım yapabilmek için şarkıcı, oyuncu olmak ya da marka sahibi olmak şart değil. Web sitenizin tanıtımını da Facebook üzerinden yapabilirsiniz. Bunun için Facebook üzerindeki milyonlarca kullanıcıya (en azından bir kısmına) bir şekilde ulaşmanız gerekir. Bu da ancak Facebook sayfanızı daha popüler hale getirerek mümkün olur. Facebook beğeni arttırmak beklediğinizden zor olabilir, ancak yavaş bir artışın sonradan, sayfanız duyuldukça gitgide ivmeleneceğini unutmayın. Facebook beğeni satın almak da bazı sayfaların başvurduğu bir yöntem.

Yeterince takipçiye ulaştıktan sonrası daha kolay. Güncel ve işlevi olan bir Facebook sayfası, web sitenize yönlendireceğiniz kullanıcılar için bir örnek teşkil edecektir. Güvenilirliğinizi sağladıktan sonra, kullanıcılar sitenizi ziyaret etmeye ve ilgilendikleri konuyu araştırmaya ve sitenizde vakit geçirmeye daha hevesli olacaklardır. Facebook sayfanızın yanı sıra, web sitenizi de sayfanızla uyumlu ve güncel tutmanız, kullanıcılar web sitenizden önce Facebook sayfanızı referans alacakları için, tıklanma sayınızı arttırmaya yardımcı olur.

Facebook üzerinden yaptığınız tanıtımla web sitenizin takipçilerini arttırmak da son derece kolaylaşacak. Sitenizin isminin aramalarda üst sıralarda görünmesi için ekstra bir çalışma yapmanıza gerek kalmadan, ihtiyaç duyduğunuz kullanıcı kitlesine rahatça ulaşabileceksiniz. Böylece, yalnızca online bir sosyal ortam olmakla kalmayıp hayatımıza her açıdan entegre olan Facebook’u siz de kendi amaçlarınız için değerlendirmiş ve hedef kitlenize erişmiş olacaksınız.