NGP’nin İlk Oyunları Belli Oldu!

İcat İnovasyon
PSP’den istediklerini tam anlamıyla elde edemeyen Sony, Nintendo ve ünlü 3DS konsolunun karşısına çok daha güçlü bir rakip koymak niyetinde. Son anda büyük bir terslik yaşanmazsa, NGP (Next Gene...
EMOJİLE

PSP’den istediklerini tam anlamıyla elde edemeyen Sony, Nintendo ve ünlü 3DS konsolunun karşısına çok daha güçlü bir rakip koymak niyetinde. Son anda büyük bir terslik yaşanmazsa, NGP (Next Generation Portable), 2011 sonbaharında er meydanına çıkacak. Japon firma, konsolun etkili olabilmesi için güçlü oyunlarla donanması gerektiğinin de bilincinde.

Digitalspy.com’un haberine göre, yeni nesil portatif konsol, Uncharted, ModNation Racers, WipeOut 2048 ve Smart as gibi oyunlarının ivmesini arkasına alacak. Uncharted, ModNation Racers, WipeOut 2048 gibi yapımlar, oyun dünyasının tanıdık isimleri ancak Smart As’ın ne tür bir oyun olacağı ve ne gibi sürprizler barındıracağı konusunda çok az bilgi mevcut. Elimizdeki veriler, Tetris-Sudoku karışımı olacağı yönünde. Yine de, Sony’nin işi sıkı tutttuğunu söyleyebiliriz.

shiftdelete.net