Tablet Mi, Telefon Mu, Mp3 Çalar Mı?

İcat İnovasyon
Hemen hemen tüm bilgisayar bileşenlerinde fiyat/peformans oranı iyi olan ürünler her zaman en yüksek satış rakamlarına ulaşan modeller olmuştur. Bu sınıftaki ürünler arasındaki rekabet son kullanıcıyı...
EMOJİLE

Hemen hemen tüm bilgisayar bileşenlerinde fiyat/peformans oranı iyi olan ürünler her zaman en yüksek satış rakamlarına ulaşan modeller olmuştur.

Bu sınıftaki ürünler arasındaki rekabet son kullanıcıyı daha çok ilgilendiriyor. Powercolor markasını taşıyan AMD Radeon HD 6790 da bu sınıfa giren en son modellerden biri.

Apple ürünleri arasında en arada kalmış modelin iPod Touch olduğunu söyleyebiliriz. iPod adını taşımasına rağmen bir MP3 çalardan çok daha fazlasını sunan, küçük boyutları sebebiyle tablet sınıfına girmeyen bu cihaz için yapılabilecek en iyi tanım "telefon özelliği olmayan iPhone" olabilir.

Dünden Bugüne Apple iPod

iPhone 4 ile birlikte iPod Touch’ın da 4.nesil sürümü piyasaya çıkmıştı. iPhone 4 ile gelen birçok yeni özelliği bu cihaz da taşıyor.

Yepyeni Özellikler

Önceki modellerde kamera olmamasına karşın iki adet kamera bulunan 4.nesil iPod Touch, standartlarını bir adım daha ileriye götürmüş.

4.nesil iPod Touch’ı yakından görmek ve sunduğu yeni özelliklere şahit olmak için video incelememizi izleyebilirsiniz. Ürünün satın alma seçenekleri için ise buraya tıklayabilirsiniz.