Flash Player 10.2, Android 3.1’i Açık Etti

İcat İnovasyon
Mobil cihazlara Flash desteği getiren Flash Player, Android’li mobil cihazlarda kusursuz bir performans sergiliyor. Popüler yazılımın 10.2 sürümü için daha önce Adobe tarafından yapılan açıklama...
EMOJİLE

Mobil cihazlara Flash desteği getiren Flash Player, Android’li mobil cihazlarda kusursuz bir performans sergiliyor. Popüler yazılımın 10.2 sürümü için daha önce Adobe tarafından yapılan açıklamalarda, Flash Player 10.2 sürümünün, Android 3.0 Honeycomb’lı tabletlerde donanım hızlandırma desteğini kullanmasının olanaklı olmadığını duyurmuştu.

Fakat yeni gelişmeler gösteriyor ki Google ve Adobe arasındaki görüşmeler, kullanıcıların çıkarları doğrultusunda gelişmeleri ortaya çıkarmış. Android Market üzerindeki Flash Player 10.2 sayfasında yer alan sürüm notlarına baktığımızda donanım hızlandırma destekli olarak video gösterim desteğinin Android 3.1 ile kullanıcıların hizmetinde olacağı bildirilmiş.

Gelişmeler gösteriyor ki Google, tabletler için geliştirilen Anrdroid sürümü için yakın zaman da bir güncelleme yayınlayacak. Bu güncellemenin sürüm numarası da Adobe’ın notlarına göre 3.1 olacak. Yeni Honeycomb sürümün detayları için çok da uzun beklemeyeceğimizi şimdiden söyleyebiliriz.

shiftdelete.net