Padfone Türkiye’de Satışta

İcat İnovasyon
Android Honeyconb sürümüne sahip olan bu ürün, Hibrid yapısı ve teknik özellikleri ile ilgi çekiyor. Günümüzde Tablet satışları inanılmaz yükseldi. Apple iPad ile başlayan furya, farklı üreticilerin d...
EMOJİLE

Android Honeyconb sürümüne sahip olan bu ürün, Hibrid yapısı ve teknik özellikleri ile ilgi çekiyor. Günümüzde Tablet satışları inanılmaz yükseldi. Apple iPad ile başlayan furya, farklı üreticilerin de pastadan pay kapma yarışına neden oldu.

Durum böyle olunca birbirinden farklı Tablet PC ürünleri görmek mümkün. Buna en güzel örnek Asus’un Padfone’u.

Asus Eee Pad Transformer, ilk olarak 10.1 inç ekran büyüklüğü ile ilgi çekiyor. 1280×800 çözünürlüğe ulaşan bu ekran, iPad ile kıyasla daha büyük (9,7 inç, 1024×768).

Ön tarafta 1.2 MP, arka tarafta da 5 MP kameralara sahip olan Transformer,  micro SD kart yuvası,  LCD televizyonlarla bağlantı sağlayan mini HDMI yuvası, Bluetooth, 802.11n W-LAN ve 3G desteği  yer alıyor.

Ürünün en büyük özelliği opsiyonel klavye takımı ile Netbook görünümü kazanması. Üzerinde iki adet USB girişi bulunduran bu klavye takımı, ürüne ekstra pil sağlaması (toplamda 16 saat kullanım) da iyi düşünülmüş bir özellik.

Asus Eee Pad Transformer, Android 3.0 Honeycomb işletim sistemine sahip. Bu işletim sisteminin en büyük avantajı, Tablet PC’ler için tasarlanmış olması.

Bu durum, Transformer’de bulunan 1 GHz Tegra 2 (Nvidia) işlemci ve 16 GByte bellek ile birleştiğinde oldukça performanslı bir ürün ortaya çıkarıyor.

ShiftDelete.Net