Siteleri Programa Çevirin!

İcat İnovasyon
Her gün gelişen web uygulamaları, internet sitelerini birer bilgisayar programından farksız hale getiriyor. Üstelik sayısız özellik ile geliştirilen bu uygulamaları favori tarayıcınız üzerinden kolayl...
EMOJİLE

Her gün gelişen web uygulamaları, internet sitelerini birer bilgisayar programından farksız hale getiriyor. Üstelik sayısız özellik ile geliştirilen bu uygulamaları favori tarayıcınız üzerinden kolaylıkla çalıştırmak mümkün. Fakat bunun yol açtığı sorunlar da var. Her şeyden önce eğer siz de internete yoğun olarak başvuran bir kullanıcıysanız ihtiyacınız olan sitenin açık duran pek çok sekme arasında gözden kaybolması işten bile değil. Ayrıca Google Docs gibi kapsamlı bir uygulamayı veya tarayıcı tabanlı bir uygulamayı bir sekmede açmak yerine masaüstündeki simgesine tıklayarak tarayıcıdan bağımsız olarak çalıştırmak kullanışlılık açısından çoğu kişi için daha uygun.

İşte WebRunner bu gibi ihtiyaçları karşılamak için hazırlanmış ücretsiz bir yazılım. Yaptığı iş herhangi bir web uygulamasını masaüstünüzdeki simgesine tıklayarak çalıştıracağınız bir bilgisayar programına çevirmek. Tabii ki bu şekilde dönüştürülmüş bir programın yine de internet bağlantısına ihtiyaç duyacağını hatırlatalım.

WebRunner’ı Windows’un yanı sıra Mac ve Linux işletim sistemlerinden herhangi biri için şu adresten indirip hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

chip.com.tr