Sonsuza Kadar Giden Sayfalar

İcat İnovasyon
Çok sayıda sayfadan oluşan blogları okurken ya da Google’da arama sonuçlarında bir sonraki sayfaya tıklamaktan sıkılanlar ve zaman kaybedenler için güzel bir uygulamamız var; AutoPager. Bu uygul...
EMOJİLE

Çok sayıda sayfadan oluşan blogları okurken ya da Google’da arama sonuçlarında bir sonraki sayfaya tıklamaktan sıkılanlar ve zaman kaybedenler için güzel bir uygulamamız var; AutoPager. Bu uygulama sayesinde bir sonraki sayfa sessizce arka planda yüklenmeye devam ediyor ve siz sayfayı aşağıya doğru indirdikçe herhangi bir şeye tıklamadan okumaya devam edebiliyorsunuz. Sonsuza kadar okumak isteyenler ve okumalarının bölünmesinden hoşlanmayanlar için AutoPager bulunmaz bir nimet.

AutoPager çalışmak için önceden hazırlanmış "kurallara" ihtiyaç duyuyor. Uygulamayı desteleyen bir siteyi ziyaret ettiğinizde bir uyarıyla karşılaşıyorsunuz ve AutoPager’ı çalıştırmak istiyorsanız o siteye özel "kuralı" yükleyebiliyorsunuz.

AutoPager’ın fikri hoşunuza gittiyse ya da en azından denemek istiyorsanız Firefox ve Chrome için uygulamayı buradan indirebilirsiniz. Opera ve Safari kullanıcıları ise AutoPager’ı buradan indirebilir.

chip.com.tr