Facebook’a Yeni Kişisel İleti Sistemi

İcat İnovasyon
Google+ ile kıyasıya bir mücadeleye girmiş olan Facebook, yeniliklere doymuyor. Son olarak farkettiğimiz durum güncelleme yeniliği, kullanıcılara daha güvenli ve daha detaylı iletiler yazmalarına olan...
EMOJİLE

Google+ ile kıyasıya bir mücadeleye girmiş olan Facebook, yeniliklere doymuyor. Son olarak farkettiğimiz durum güncelleme yeniliği, kullanıcılara daha güvenli ve daha detaylı iletiler yazmalarına olanak sağlıyor.

Yer belirterek yapabileceğiniz yeni durum güncellemeleri, aynı zamanda o an kiminle beraber olduğunuzu da eklemenize olanak sağlıyor.

Bir diğer yenilik ise resim görüntüleyecisinde. Facebook’un arka planı siyah renkte olan resim görüntüleyicisini muhtemelen bir çok kullanıcı beğenmemiştir. Buna rağmen aylarca kullanmak zorunda kaldık. Facebook, sonunda fotoğraf görüntüleme konusuna da el attı.

Daha hoş görünümlü bir sayfa üzerinde, beğen ve yorum yap tuşlarının resim içerisine eklendiği iyi bir tasarıma gidilmiş. Ayrıca resimlerin profilinde gösterilip gösterilmemesine de karar verebiliyorsunuz.

Bunların yanısıra, sizi iletilerinde etiketleyen arkadaşlarınızı, etiketi kaldır seçeneği altından mesaj atarak uyarabiliyorsunuz.  Tabi hiç bir şey istemeden sadece kendi etiketinizi direk olarak kaldırabiliyorsunuz da.

ShiftDelete.Net