Eski Google’ı Özleyenlere..

İcat İnovasyon
Google, dünyadaki internet kullanıcılarının çoğunun tercih ettiği bir arama motoru. Google yetkilileri ve çalışanları da bu arama motorunu kullanıcılara daha iyi sunabilmek ve onların daha iyi arama y...
EMOJİLE

Google, dünyadaki internet kullanıcılarının çoğunun tercih ettiği bir arama motoru. Google yetkilileri ve çalışanları da bu arama motorunu kullanıcılara daha iyi sunabilmek ve onların daha iyi arama yapabilmeleri için Google’ı her geçen gün daha da yeniliyorlar. Ancak bazı kullanıcılar yeni özelliklere alışmakta ve onları kavramakta seçici davranabiliyorlar. İşte bu kullanıcılar için Google’ı daha basit hale getirmenin birkaç yolunu sizlere anlatacağız.

Öncelikle yapabileceğiniz en basit işlemlerden biri Google’ın mobil arama motorunu kullanmak olabilir. Google Mobile’a buradan rahatça ulaşabilir hatta ve hatta "sık kullanılanlara" ekleyerek daha da rahat arama yapabilirsiniz. Google Mobile arama sonuçlarında çok büyük bir fark gözetmeden hemen hemen sizlere aynı sonuçları sitenin en basit halinde çıkartıyor. Böylece farklı özelliklerle kafanız karışmadan doğrudan sonuçlara odaklanabilirsiniz.

chip.com.tr