Efsane, iPad İle Geri Döndü!

İcat İnovasyon
iPad çıktığı günden bu yana aplikasyonları ile konuşulan bir cihazdı. Geçtiğimiz Mayıs ayında üretilen "The Ion Audio iCade" ile birlikteyse olay aplikasyondan çok daha öteye gitti. Eskiden ...
EMOJİLE

iPad çıktığı günden bu yana aplikasyonları ile konuşulan bir cihazdı. Geçtiğimiz Mayıs ayında üretilen "The Ion Audio iCade" ile birlikteyse olay aplikasyondan çok daha öteye gitti.

Eskiden okuldan kaçmamıza sebep olan ve halen birçoklarımızın oyunlarda daha iyi performans gösterdiği arcade makine, bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Üretilen ilk arcade modeli daha bir "retro" havasında olan bu mini konsolun yeni versiyonu, "Atari Arcade Duo Powered Joystic" olarak anılacak.

Cihaz, içerisinde 100 adet klasik Atari oyunu barındıran, "Atari’s Greatest Hits" isimli iPad aplikasyonunu destekleyecek. Geçtiğimiz aylarda üretilen iCade modeline göre daha sade olacak olan ürün, aynı zamanda iCade’in 99 dolarlık etiket fiyatının da altına inecek gibi gözüküyor. Duo Power’ın kardeşinden önemli bir farkıysa, Bluetooth bağlantı yerine direkt olarak konsolun üzerine koyuluyor olması. Kontrol içinse bir adet kol ve dört adet tuş atanmış durumda.

Geri kalan detayların henüz açıklamadığı cihaz, yüksek ihtimalle yakın bir zamanda raflardaki yerini alacak. Bizim gibi bir dönemi ataricilerde geçirenler içinse, bu cihaz çok farklı bir hissiyat yaratabilir.

chip.com.tr