N9 En Çok Kendi Ülkesinde Sevildi

İcat İnovasyon
Nokia’nın ilk, belki de son MeeGo’lu telefonu Nokia N9, Ekim ayı içerisinde birçok ülkede satışa çıktı. MeeGo’lu N9, işletim sistemi bakımından ölü doğmuş telefon modeli olarak gözük...
EMOJİLE

Nokia’nın ilk, belki de son MeeGo’lu telefonu Nokia N9, Ekim ayı içerisinde birçok ülkede satışa çıktı. MeeGo’lu N9, işletim sistemi bakımından ölü doğmuş telefon modeli olarak gözükse de sevenleri oldukça fazla.

N9’u en çok seven ülkelerden biri de Nokia’nın memleketi Finlandiya oldu. Finlandiya’da Nokia N9, Ekim ayının en çok satan telefon modelleri arasında ilk 4’e adını yazdırdı. Ülkedeki iPhone 4 satışlarına da oldukça yakın bir rakam satıldığı açıklandı.

Nokia, bu başarısından sonra MeeGo’lu yeni modeller satışa sürer mi bilemiyoruz, ancak Windows Phone 7 kullanan ilk modelleri Lumia ailesi bu ay içerisinde satışa çıkacak. Bu da N9’un başarısının sadece geçtiğimiz Ekim ayı ile sınırlı kalabileceği anlamına gelebilir. Tabii Finlandiyalı kullanıcılar, Nokia’a toplu halde bir mesaj vermeye çalışmıyorsa.

ShiftDelete.Net