Canon’dan Powershot G1 X devrimi!

İcat İnovasyon
Canon, büyük CMOS sensörü ile devrim yaratan ve DSLR düzeyinde görüntü kalitesi üretmek amacıyla tasarlanmış, taşınabilir metal gövdeli yeni kompakt fotoğraf makinesi PowerShot G1 X’i piyasaya s...
EMOJİLE

Canon, büyük CMOS sensörü ile devrim yaratan ve DSLR düzeyinde görüntü kalitesi üretmek amacıyla tasarlanmış, taşınabilir metal gövdeli yeni kompakt fotoğraf makinesi PowerShot G1 X’i piyasaya sunuyor.

Profesyonel fotoğrafçılar için üretilmiş olan PowerShot G1 X, Canon’un efsanevi G-serisinin en prestijli yeni ürünü olarak ilk sıraya yerleşti ve kompakt bir fotoğraf makinesi ile elde edilebilecek performansı tekrar tanımladı..

PowerShot G1 X’in EOS sensör teknolojisi ile DIGIC 5 işlemci gücünü birleştiren yüksek kaliteli fotoğraf makinesi, profesyonel DSLR’yi mükemmel şekilde bütünlüyor. Cihazda yeni, hassas bir Canon lens ile manuel kontrol özelliği bulunuyor. Bu sayede cihaz, Canon’un şimdiye kadar üretmiş olduğu en ince kompakt fotoğraf makinesi olarak öne çıkıyor. Kolay taşınabilir şekilde tasarlanmış olan PowerShot G1 X’de sağlam metal gövdenin içine giren bir zum lens vardır. Gösterişsiz fotoğraf makinesi bu sayede fotoğrafçılara yüksek kaliteli görüntüler ve taşıma kolaylığı sağlıyor.

 

video yukleniyor