Windows 8.1’e özel Facebook geliyor!

İcat İnovasyon
Teknolojik gelişmelerde etkin rol oynayan “kullanıcı yorumunun dikkate alınması” Microsoft’un en başarılı olduğu konulardan biri. Kullanıcı tarafında görülen eksikliklerin ve karmaşıklığın giderilmesi...
EMOJİLE

Teknolojik gelişmelerde etkin rol oynayan “kullanıcı yorumunun dikkate alınması” Microsoft’un en başarılı olduğu konulardan biri. Kullanıcı tarafında görülen eksikliklerin ve karmaşıklığın giderilmesi için iyileştirmelere giden Microsoft, işletim sistemi’nin yeni sürümü Windows 8.1’de sürprizler sunmaya hazırlanıyor.

26 Haziran günü gerçekleştirilen Microsoft etkinliğinde duyurulan Windows 8.1’in üzerinde Flipboard, Xbox One Music, Fantasy Football türü uygulamaların gelmesi kesinleşti. Geçtiğimiz aylarda, resmi duyurusundan bir hafta sonra indirilmeye sunulan Twitter uygulaması uygulama listesindeki yalnızlığına 17 Ekim itibariyle son veriyor.

Tablet, All in One ve PC’ler için geliştirilen Facebook uygulaması, RTM (Windows’un Metro arayüzü) uygulamaları arasındaki yerini almaya hazırlanıyor. Resmi olarak piyasaya sürülecek olan Windows 8.1 ile aynı gün indirilebilir olacak sosyal ağ uygulaması, kullanıcısına aktif bir sosyal medya kullanımı vaat ediyor.

silikonvadisi