iPhone 6 dev ekranlı olacak iddiası!

İcat İnovasyon
A7 ile birlikte 64 bit işlemciyi mobil platforma sokan Apple’dan sonra diğer firmaların da 64 bitlik işlemciyle amiral gemilerini çıkartması bekleniyor. Mesela Samsung’un Qualcomm ve Apple...
EMOJİLE

A7 ile birlikte 64 bit işlemciyi mobil platforma sokan Apple’dan sonra diğer firmaların da 64 bitlik işlemciyle amiral gemilerini çıkartması bekleniyor. Mesela Samsung’un Qualcomm ve Apple gibi ARM komut setini kullanarak kendi özel mimarisi ile 64 bitlik işlemcisini geliştirdiği söylenenler arasında.

Birçok analist de 2014’te 2K ekrana sahip telefonların çıkacağını ön görüyordu. HTC M8, Samsung Galaxy S5 ve Sony Xperia Z2’nin 2K ekranla geleceğine dair dedikodular var. İşte bu noktada birkaç teknoloji uzmanı Apple’ın pazarda diğer rakipleriyle rekabet etmesi için iPhone 6’nın kesinlikle büyük ekranla çıkması gerektiğini düşünüyor. Zaten iPhone 6’nın 2 farklı model olarak büyük ekranla geleceğine dair haberler çıkmıştı. Bazı iddialara göre Apple büyük ekranlı iPhone’un prototipini test ediyor. Bunun haricinde büyük ekranlı iPad’le birlikte Apple’ın yeni bir iOS ekosistemi yapacağı düşünülüyor. Şimdilik eldeki veriler sınırlı bilgiler, dedikodular ve bazı tahminlerden ibaret. Apple’ın neler yapacağını ve yeni nesil iOS cihazların nasıl şekilleneceğini ise önümüzdeki günlerde göreceğiz. Gelişmeler oldukça sitemizden sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

uzmanabi