iPhone 6 safir ekran mı olacak?

İcat İnovasyon
Apple’ın akıllı telefon serisi iPhone, her yıl olduğu gibi bu yılda güncellenecek. Shiftdelete’in haberine göre sadece teknoloji tutkunlarının değil, herkesin ilgisini çeken iPhone 6’...
EMOJİLE

Apple’ın akıllı telefon serisi iPhone, her yıl olduğu gibi bu yılda güncellenecek. Shiftdelete’in haberine göre sadece teknoloji tutkunlarının değil, herkesin ilgisini çeken iPhone 6’nın safir camdan oluşan bir ekran ile geleceği söylenmeye başladı.

Canonical’ın CEO’su Mark Shuttleorth yaptığı bir açıklamada Apple’ın safir ekran stoğu oluşturduğu, ve bu stoğun 3 yıl yetecek boyutlarda olduğunu söyledi. Apple bu stoğu iPhone 6 için mi kullanacak, yoksa başka planları mı var henüz bilinmese de, yeni nesil iPhone’da çok daha dayanıklı ekranlar kullanılacağına kesin gözle bakılıyor.

Diğer Parçalarda da Safir Kullanabilir

Apple’ın iPhone 5S’de kullandığı parmak izi okuyucusu ve arka kamera lensinde safir camı tercih etmişti. Apple’ın bu safir tutkusu git gide büyürken, şirketin yeni iPhone’un işlemcisinde de safir kullanabileceği, bu sayede daha yüksek saat hızlarına çıkabileceği söyleniyor.