Google Glass bugün satışa çıkıyor

İcat İnovasyon
Yazete.com’da yer alan habere göre, ABD dışındaki ülkelerden Google Glass’la ilgilenenler için üzgün olduklarına yönelik detayın da yer aldığı yazıda internetten başvuru yapılacağı belirtiliyor....
EMOJİLE

Yazete.com’da yer alan habere göre, ABD dışındaki ülkelerden Google Glass’la ilgilenenler için üzgün olduklarına yönelik detayın da yer aldığı yazıda internetten başvuru yapılacağı belirtiliyor.

Glass’ın 15 Nisan Salı günü Türkiye saatiyle 19:00′da satışa sunulacağı da bildirildi. Özel bir Android işletim sistemiyle çalışan Google Glass için geliştirilen özel uygulamalar bulunuyor. Akıllı gözlükler için geliştirilen uygulamaların sayısı ise Türkiye’de henüz bir elin parmaklarını geçimiyor.

Buna ek olarak Google’ın gözlük için geliştirdiği birçok uygulama da henüz Türkiye’de kullanılmıyor.

Geçtiğimiz yılın şubat ayında Sarah Slocum isimli Glass kullanıcısı, San Fransisco’da bir barda saldırıya uğramış ve Glass’ını saldırgana kaptırmıştı.

Geçtiğimiz cuma günü, yine San Fransisco’da bir Glass kullanıcısı daha saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen bir kişi “Glass” diye bağırarak 20 yaşındaki gazeteci Kyle Russell’ın gözlüğünü kırdı.