Bu Çocuklar ya Sizin Olsaydı?

Komik Olaylar
Çocuğunuzu 5 kiloluk un torbasıyla evi un bombardımına tutmuş gibi baştan ayağa beyaza boyamış olarak yakalasınız, ne yapardınız düşünebiliyor musunuz? Siz banyoda onların elbiselerini çamaşır makines...
EMOJİLE

Çocuğunuzu 5 kiloluk un torbasıyla evi un bombardımına tutmuş gibi baştan ayağa beyaza boyamış olarak yakalasınız, ne yapardınız düşünebiliyor musunuz?

Siz banyoda onların elbiselerini çamaşır makinesine atarken, çocuklarınızın evi 5 kiloluk bir un torbası ile baştan aşağı beyaza boyadığını görseniz nasıl bir tepkiniz olurdu? Herhalde elinize makineyi alıp onları videoya çekmeyi düşünmek en son işiniz olurdu!

Fakat sosyal paşlaşım sitelerinin en çok ilgi gören son videoları arasında yer alan ekteki videoda annenin ilk aklına gelen makineyi kapıp çocukları görüntülemek olmuş!

Haber7.com sitesinin edinebildiği bilgilere göre videoda 1 ve 3 yaşlarında olduğu belirtilen iki erkek çocuk, anneleri banyoda iken 5 kiloluk un  torbası ile evi baştan ayağa boyamış görünüyor.  Kelimenin tam anlamı ile odada bir un bombası patlmamış gibi görünüyor!

Ne karmaşa!

Peki bu video gerçek mi yoksa bir senaryo mu? Videoyu yayınlayan Youtube yetkilileri anneyi samimi bulduğunu söylüyor. Yahoo sitesi ise konuyu tartışmaya açıyor.

Biz siz de bu tartışmadan mahrum kalmayın istedik.

Haber 7