2011 Kültür Turizmi Zirvesi Başkentte Yapılacak

Turizm&Seyahat
Türkiye’nin en büyük turizm zirvesi ”2011 Kültür Turizm Zirvesi”, 23-24 Aralık tarihlerinde Başkentte yapılacak. Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk...
EMOJİLE

Türkiye’nin en büyük turizm zirvesi ”2011 Kültür Turizm Zirvesi”, 23-24 Aralık tarihlerinde Başkentte yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye’nin en büyük turizm zirvesi olan ”2011 Kültür Turizmi Zirvesi”, ”Açık Hava Müzesi Türkiye” temasıyla Başkentte yapılacak.

23-24 Aralık tarihlerinde Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek zirvenin açılış konuşması Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yapılacak.

Zirveye, Kültür ve Turizm Bakanlığı, il kültür ve turizm müdürlükleri, il ve ilçe belediye başkanları, seyahat acenteleri, tatil köyleri ve oteller, turizm yatırımcıları, kültür turizmi yapan şirketler, turistik hava ve kara taşımacılığı yapan işletmeler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve sektörel medyadan yetkili ve temsilciler de katılacak.

Açılışının 23 Aralık Cuma günü yapılacağı zirvede, ”Türkiye’de Turizm Politikaları ve Kültür Turizmi”, ”Ülkemizde Kültür Turizmine Yönelik Başarılı Uygulama Örnekleri”, ”Kültür Yolları ve Rotaları”, ”Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunması”, ”Turizm Stratejisi 2023 Dokümanında Kültür Turizmi”, ”Kültür Turizm Alanlarının Tanıtılması ve Pazarlanması” konuları ele alınacak.

Zirvenin katılımcıları, Hacı Bayram-ı Veli Camisi ve civarında düzenlenecek gezinin ardından Ankara Kalesi’nde ağırlanacak.

AA