NYT, NATO AK Parti, Paralel Yapı vs..

Yazarlar
Siz NYT’nin paralel çeteye destek veren o AK Parti karşıtı açıklamasından ne anladınız. NYT şecaat arzederken sirkatini söylemiş olabilir mi? Ya da bu işi sıradan bir sürç-i lisan olarak görüp, ...
EMOJİLE

Siz NYT’nin paralel çeteye destek veren o AK Parti karşıtı açıklamasından ne anladınız. NYT şecaat arzederken sirkatini söylemiş olabilir mi? Ya da bu işi sıradan bir sürç-i lisan olarak görüp, bunlar “kafayı yemiş” deyip geçecek miyiz?

Ne yani NATO işi gücü bırakıp, Türkiye’de kimin iktidar olması gerektiğine mi karar veriyor. Bir ülkede NATO’nun istemediği iktidara gelmesin diye NATO operasyon mu düzenliyor..

NATO ve Paralel yapı. Ne alaka..

Yoksa NATO’nun içinde birileri, hani tehdit algısı kırmızıdan yeşile döndürülmüştü ya, hani Komünizmin yerine Şeriat konulmak isteniyordu ya, Paralel yapı da, AK Parti’yi dinci terörle ilişkilendirmek istiyordu. Hatta MİT operasyonu onun için yapılmıştı. Birileri buradan çıkıp AK Parti’ye karşı NATO silahını mı devreye sokmak istiyor yoksa..

Bu plan sadece Cemaat projesi olamaz.. Kafayı AK Parti ile bozmuş Siyonist bir lobi olmasın sakın.

Bu işin bir başka anlamı daha var. NYT durup dururken yazmıyor herhalde bunları. Isıracak köpek dişini göstermez.. Bu işi kendi aralarında konuşup halledebilirlerdi.. Ya NYT’den birileri yüklü bir para aldı, bu işi seçim öncesi AK Parti’ye karşı kampanyanın bir parçası olarak düşündüler ya da gerçekten bunlar NATO içinde bir girişimde bulundular, NATO böyle deli saçması bir teklife iltifat etmedi, onlar da NATO’yu hedefe alarak böyle ucuz bir işe soyundular..

Bu yazı ile hem o gazete, hem de paralel yapı deşifre oldu.. Daha doğrusu suçüstü oldular.. Bu aşağılık oyun geri teper..

Bu işte bir ihtimal daha var. Paralel yapı, ABD-İsrail etkisi altındaki ülkelerde zor durumda.. O ülkelerdeki yöneticilere ABD’nin, Yahudi lobisinin hâlâ arkalarında olduğunu göstermek için böyle bir yola giriyor olabilirler mi?.. Bu şekilde o ülkelerdeki iktidar, Masonik örgütler ve malum medyanın ve malum STK’ların desteklerini arkalarına almak istiyor olabilirler..

NYT sıradan bir yayın organı değil.. CNN, BBC, AFP gibi Taksim’deki Gezi olayında deşifre olan malum medyanın yediği ilk halt bu değil, son da olmayacak… İlk kez Türkiye’ye ya da AK Parti’ye de yapmıyorlar bu saldırıyı.. “Topyekun saldırı”ya geçtiler.. Yerli amiral gemileri bu işte yeterli olmayınca büyük biraderlerini yardıma çağırıyorlar.. Şimdiye kadar hep vurdular ve ne istiyorlarsa aldılar.. İlk kez böyle bir dirençle karşılaşıyorlar.. İlk kez birileri bunlara ” hayır” diyor.. Zaten Gülen o büyük-yenilmez gücün himayesine sığınmak için Pensilvanya’ya gitmedi mi.. Ummadıkları dağlara karların yağmasını gördüler ve paniklediler.. Akılsızca işler yapıyorlar. “Cemaat” Allah, lillah derken, manevi bir motivasyon vermeye çalışırken kendileri NATO’nun NYT’nin himmetine sığınıyorlar..

Sahi, niye ABD’den değil de NATO’dan destek istiyorlar.. “Topyekun bir savaş” mı düşünüyorlar yoksa. NATO askeri bir güç, hava saldırısı mı, deniz ya da kara operasyonu mu bekliyorlar. Ya da NATO’nun derin, gizli, paralel ordularının, istihbarat güçlerinin, uyuyan soğuk savaş güçlerinin mi devreye girmesini istiyorlar..

Hedefte sadece AK Parti ve Erdoğan mı var, yoksa, İhvan, İHH falan da bu işe dahil mi?

NATO’yu göreve çağıracak kadar kafayı yiyen bu takım, herhalde Paralel Yapının senaristi CIA’yi çoktan devreye sokmuş olmalı. Eee, o zaman, ABD ile dostluk, müttefiklik ne olacak. Ya hu bu çağrı NATO içinde kriz çıkartır. Bir müttefike karşı öteki müttefikleri operasyon yapmaya çağırıyor.. 

yazının devamını okumak için…