Avrupa Edebiyatı Malatya’da

Yazarlar
Türkiye’de 24 şehir ile 8 Avrupa ülkesinde düzenlenen "Avrupa Edebiyatı Türkiye’de/Türk Edebiyatı Avrupa’da" adlı kültür projesi, ikinci durağı Malatya’ya 12 Mayıs...
EMOJİLE

Türkiye’de 24 şehir ile 8 Avrupa ülkesinde düzenlenen "Avrupa Edebiyatı Türkiye’de/Türk Edebiyatı Avrupa’da" adlı kültür projesi, ikinci durağı Malatya’ya 12 Mayıs’ta misafir olacak.  
 
16 Mayıs’a kadar devam edecek etkinliklerde Alman yazar Björn Kern ve Berlin’de yaşayan Zafer Şenocak, üniversite ve liseli gençlerle söyleşiler gerçekleştirecek. Goethe Enstitüsü’nün, ‘Kültür Köprüleri’ programı çerçevesindeki etkinlikte, uluslararası birçok ödüle sahip keman virtüözü Atilla Aldemir ve Güney Koreli piyano virtüözü Joo- Hyun Bae’nin birlikte vereceği bir de konser yer alıyor. "Yollarda… Avrupa Kültür Haftası Etkinlikleri"nde sanatçılara, projeye katılan yazarların kitaplarının incelenip okunabileceği, internet bağlantılı bilgisayarlar ve audiovisuel araçlarla donatılmış bir "Gezici Kütüphane" de eşlik ediyor. Açılışı 13 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00’de yapılacak etkinlikler Sabancı Kültür Merkezi’nde takip edilebilir.