2013 Umre kayıtları başladı

İslam
2013 Yılında Umre’ye gidecek vatandaşların kayıt işlemlerinin başladığını bildiren Ortaca Müftüsü Dr. İbrahim Özler; “ İlimizden umre turlarına katılacak olan vatandaşlarımız İl ve İlçe Mü...
EMOJİLE

2013 Yılında Umre’ye gidecek vatandaşların kayıt işlemlerinin başladığını bildiren Ortaca Müftüsü Dr. İbrahim Özler; “ İlimizden umre turlarına katılacak olan vatandaşlarımız İl ve İlçe Müftülüklerine gidip, kayıtlarına yaptırabilirler. İlk tur Umre yolculuğunun ise, 26 Ocak 2013 Cumartesi günü başlayacaktır. Vatandaşlarımızın umre hakkındaki her türlü bilgiyi İl ve İlçe Müftülüklerinden alabileceklerini ve 2013 yılı kesin umre turları ile bunlara ilişkin ücretlerin; Suudi Arabistan’daki şartlar ve uçak bilet fiyatları belirlendikten sonra açıklanacaktır. Ancak geçen yılın fiyatlarına yakın bir fiyat olacağını tahmin ediliyor” dedi.

İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler, din görevlisi olarak umreye gidecek olanlar için, bu yıl da grup oluşturan görevlilere tercihen görevlendirme imkânı sağlanacağını ve söz konusu görevlendirmelerde Diyanet işleri Başkanlığı tarafından yapılan MBSTS sınavlarından birisine katılmış olmak şartı aranacağını bildirdi.

memurlar.net