Yeni Sezonun Renkli Modasında Tercih Sizin

Şirketler
Kış aylarına yaklaşmamızla beraber artık bu yılın modasının hangi tarzlara kayacağı, hangi stillerin ön plana çıkacağı hakkındaki soru işaretleri de kendisini göstermeye başladı. Ancak moda teorilerin...
EMOJİLE

Kış aylarına yaklaşmamızla beraber artık bu yılın modasının hangi tarzlara kayacağı, hangi stillerin ön plana çıkacağı hakkındaki soru işaretleri de kendisini göstermeye başladı. Ancak moda teorilerinin önde gelen kuramında olduğu gibi, moda, kendisini tekrar eden bir niteliğe sahip. Bu durum özellikle gelecek sonbahar-kış sezonunda kendisini hissettirerek geçtiğimiz sezonlara göre biraz farklılık oluşturacak. Kadınların içindeki sert tutumu gösteren askeri akımlar ortaya çıksa da punk, hippi stili sokakları işgal edecek, 70´lar ve 80´lerin aykırı siber-punk stilini moda dünyasında göreceğiz. Bunun yanında yine feminen renklerin yoğun olduğu kürk ve süet parçalarla kış aylarını sıcak ve alımlı geçirirken, dekolteli elbiselerle bu sezonu geçirebileceksiniz.

Kış modasının yükselen yüzü beyaz kürk yine podyumlarda olduğu gibi sokaklarda da. Genellikle imitasyon olarak üretilen kürkün daha naif ve hoş yüzü olan beyaz kürk tasarımları, özellikle karlı havalarla uyum sağlamak isteyen alımlı bayanların tercihi. Soğuk mevsimde yırtıcı bir hayvan görünümüyle içinizdeki mücadeleci ruhu sergilerken, aynı zamanda kedi kadar nazik bakış açısını da yakalayabilirsiniz.

Moda Kendisini Tekrar Ederek Bizi Nostaljiye Sürüklüyor

Bu kışın daha önce sokaklarda görmeye pek tanıdık olmadığımız yüzü askeri stil, moda dünyasını parlatacağı gibi sokaklarda da görünmeye başlayacak. Sadece bir tema üzerine kurulu olacak olan militer stilde, askeri çizmelerden, yeşil renk ağırlıklı ceketlere, kabandan, çift düğmeli ve apolet çıkartmalı paltolara kadar birçok çeşit moda tutkunlarının dolaplarından taşacak. Bunun yanında sadece günümüz askeri stili ön planda olmayacak. 17. yüzyılda savaş meydanlarını doldurmuş Avrupa askerlerinin giydiği pantolon kuşamından trençkotlar da sokaklarda kendisine yer bulacak. Sezonun en trendy ürünlerini markafoni.com sitesinden çok daha uygun fiyata bulabilir ve hatta markafoni kupon kodu indirimleri ile alışverişlerinizi ekstra ucuzlatabilirsiniz.  

Modanın kendisini tekrar ettiğini kanıtlayacak olan sonbahar-kış trendiyle öne çıkan tarzlar bu sezonun sokağını daha çok 70´ler ve 80´ler stiliyle donatacak gibi. O dönemlerin bohem havası sokakları işgal ediyor. Uzun elbiseler, maksi etekler, kısa kot şortlar ve yırtık çoraplarla bir kombin yaparak punk stiline geri dönüş yapabileceksiniz. Bohem tarzının rahatlık ve salaşlığına hazır olabilirsiniz. Punk tarzından ayrı olarak yine 80´leri yaşatacak olan yünlü astarlar da üzerimize şıklık katarak ivme sağlayacak gibi görünüyor. Daha çok kabarık omuzlar, uzun çizmeler, yırtık kot pantolonlar ve ekose gömleklerle resmen bir zaman yolculuğuna uğramış kadar olacağız.

Bu yılın güncel giyim renklerini internetten yapacağınız alışverişler sayesinde indirimli fiyatlarla edinebilirsiniz. Yapmanız gerekenler basit. Giyim üzerine sezonun moda ikonlarını sizlere ulaştıracak olan alışveriş sitesine girerek size uyan ürün üzerinden ödeme yapmak yeterli.