THY’den 30 Mart’a ilişkin saat uyarısı

Şirketler
THY’den yapılan açıklamada, yaz saati uygulaması ile ilgili gerekli tüm tedbirlerin alındığı, 30 Mart’ta gerçekleşecek uçuşlarda yolcuların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için ge...
EMOJİLE

THY’den yapılan açıklamada, yaz saati uygulaması ile ilgili gerekli tüm tedbirlerin alındığı, 30 Mart’ta gerçekleşecek uçuşlarda yolcuların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için gerekli çalışmaların tamamlandığı belirtildi.

Bu yıl yaz saati uygulamasının başlangıç tarihinin 30 Mart yerine 31 Mart olarak belirlenmesi nedeniyle uçuşların tarife yapısının yeniden düzenlendiği kaydedilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

“Söz konusu düzenlemeye göre, 30 Mart tarihinde gerçekleşecek seferlerin Türkiye çıkış ve varış saatleri, 24 Şubat’a kadar alınan biletlerde belirtilen tarife saatlerinden 1 saat erken gerçekleşecektir. 24 Şubat 2014 ve sonrası düzenlenen biletlerde gösterilen tüm sefer saatleri rezervasyon tarihine bağlı olmaksızın güncel olup, ilgili yolcularımız söz konusu değişiklikten etkilenmeyecektir. Yurt dışı noktalardaki kalkış ve varış saatlerimiz, hiç bir şekilde etkilenmeyecek olup, aynı kalacaktır. Ülkemiz üzerinden aktarmalı seyahat edecek, iç veya dış hat devamı olan transit yolcularımızın Türkiye varış ve Türkiye kalkış saatlerinin her ikisi de bir saat daha erken gerçekleşeceğinden, bağlantı süreleri aynı olacaktır. Türkiye’deki havalimanlarından seyahat edecek yolcularımızın, olası aksaklıklardan etkilenmemek için, yurt içi sefer kalkış saatinden en az 2 saat, yurt dışı sefer kalkış saatinden ise en az 3 saat önce havaalanlarında hazır bulunmaları önemle rica olunur.”